donderdag 23 januari 2014

MelanO: Sieraden naar eigen smaak

Melano Colours

MelanO is een Nederlands merk en is in 2004 opgericht door het echtpaar Jeanne Wessels en John Pepels. Het is wel grappig om te weten dat de collectie van MelanO, zoals we deze vandaag de dag kennen, per toeval is ontstaan. 

Jeanne Wessels had namelijk een ring met parel besteld. Bij binnenkomst bleek de ring kapot te zijn. De parel was niet goed bevestigd op de ring waardoor deze losliet. Dit inspireerde Jeanne om een sieradenlijn te bedenken waarbij je zelf de parel, edelsteen, zirkonia of bal kon verwisselen; de Cateye was geboren.
Ringen uit de Cateye collectie

De collectie

Naast de Cateye serie zijn er nog vele andere collecties van MelanO Colours, zoals bijvoorbeeld de Stainless Steel, the One en de Twisted serie. De Twisted collectie bestaat uit stalen ringen die gecombineerd kunnen worden met vele verschillende gekleurde opzetstukken. De ringen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zilver, goud en roségoud. Draag jij al een leuke combinatie MelanO Colours aan je hand? 
Ringen en armbanden uit de Twisted collectie

Nu verkrijgbaar!

Sinds februari is de collectie van MelanO verkrijgbaar bij Bax Juwelier | Goudsmid in Valkenswaard. Bax Juwelier | Goudsmid is hiermee een van de grootste dealers in de regio. Daarnaast zijn de sieraden van MelanO tevens verkrijgbaar op de webshop www.jewelandwatch.com!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten